2 ημέρες Ευεξίας: Fitness & Weights + Cardio Theater + Ομαδικά Προγράμματα + Σάουνα

2 ημέρες Ευεξίας

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
30€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Προσπαθείς να επιλέξεις το καταλληλότερο γυμναστήριο για εσένα και δεν θέλεις να δεσμευτείς χωρίς πρώτα να γνωρίζεις αν είναι το σωστό και αν καλύπτει όλες σου τις ανάγκες; Στο Kinisis Gym είμαστε τόσο σίγουροι για την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που μπορούμε να σου προσφέρουμε έτσι ώστε να να σου δωρίζουμε δύο μέρες γυμναστικής σε όλους τους χώρους του κλασικού γυμναστηρίου. Χρησιμοποίησε την αίθουσα των μηχανημάτων Δύναμης και τους διαδρόμους και συμμετείχε στα Ομαδικά μαθήματα και κάνε τη σωστή επιλογή για τον εαυτό σου.

Τέλος, χάρισε στο σώμα σου την κατάλληλη φροντίδα και ξεκούραση με δύο συνεδρίες Σάουνας. Ο ατμός θα “λύσει” το κορμί σου και θα το βοηθήσει να απαλλαγεί από την κούραση και την πίεση της ημέρας.

Μάθε περισσότερα για το Kinisis

Μάθε περισσότερα για τη Σάουνα

Το γυμναστήριο Kinisis, στη Δράμα, είναι ένας χώρος άθλησης προσαρμοσμένος στο σύγχρονο τρόπο ζωής και τις νέες τάσεις του fitness. Από την ίδρυσή του το 1992, το Kinisis προσφέρει στον κόσμο της Δράμας τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες γυμναστικής και ευεξίας και με συνέπεια ικανοποιεί τις ανάγκες εκατοντάδων ατόμων που αναζητούν μέσω της άθλησης ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.