1 ημέρα Γυμναστικής: Fitness & Weights + Cardio Theater + Ομαδικά Προγράμματα + Λιπομέτρηση + Σάουνα

1 ημέρα Γυμναστικής + Λιπομέτρηση + Σάουνα

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
25€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Δοκίμασε το Top Gym Δράμας για μία μέρα χωρίς κανένα κόστος ή υποχρέωση. Αθλήσου στις φιλόξενες αίθουσες του Fitness & Weights και του Cardio Theater και απασχόλησε το σώμα σου στα Ομαδικά μας Προγράμματα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να διαπιστώσεις γιατί το Kinisis Gym επιλέχθηκε ως το Top Greek Gym της Δράμας.

Ακόμα πραγματοποίησε μία Λιπομέτρηση και μάθε τα ακριβή ποσοστά λίπους στον οργανισμό σου και κάνε και μία συνεδρία Σάουνας για να χαλαρώσεις το μυϊκό σου σύστημα και να αποβάλλεις τις τοξίνες.

Μάθε περισσότερα για το Kinisis

Μάθε περισσότερα για τη Λιπομέτρηση

Μάθε περισσότερα για τη Σάουνα

Το γυμναστήριο Kinisis, στη Δράμα, είναι ένας χώρος άθλησης προσαρμοσμένος στο σύγχρονο τρόπο ζωής και τις νέες τάσεις του fitness. Από την ίδρυσή του το 1992, το Kinisis προσφέρει στον κόσμο της Δράμας τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες γυμναστικής και ευεξίας και με συνέπεια ικανοποιεί τις ανάγκες εκατοντάδων ατόμων που αναζητούν μέσω της άθλησης ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.