ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 1 εβδομάδα Ομαδικά Προγράμματα σε συνδυασμό με Λιπομέτρηση

1 εβδομάδα Ομαδικά Προγράμματα + Λιπομέτρηση

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
35€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Αθλήσου για 7 ημέρες στην αίθουσα των Ομαδικών μας Προγραμμάτων και κάνε την πρώτη σου επαφή με το γυμναστήριο έχοντας μηδενικό κόστος. Στα μαθήματά μας θα βρεις προγράμματα που να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες των ασκουμένων, ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκονται και σε συνάρτηση με το που επιθυμούν να φτάσουν. Μερικά από τα μαθήματα που μπορείς να διαλέξεις είναι τo Pilates Fit Ball, Power Yoga, Body Sculp, U-Steel, κ.α. αλλά και πιο χορευτικά μαθήματα όπως Zumba και Dance Aerobic. Ενημερώσου για τις ώρες των μαθημάτων στη ρεσεψιόν του γυμναστηρίου ή από το προσωπικό μας, το οποίο πάντα χαμογελαστό θα είναι στη διάθεσή σου.

Επίσης, κάνε και μία Λιπομέτρηση για να μάθεις με επιστημονικό και σίγουρο τρόπο τα ποσοστά λιπώδους ιστού που υπάρχουν στο σώμα σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια τους στόχους σου.

Το Δώρο απευθύνεται σε μη μέλη του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για τα Ομαδικά Προγράμματα

Μάθε περισσότερα για τη Λιπομέτρηση

Το γυμναστήριο Kinisis, στη Δράμα, είναι ένας χώρος άθλησης προσαρμοσμένος στο σύγχρονο τρόπο ζωής και τις νέες τάσεις του fitness. Από την ίδρυσή του το 1992, το Kinisis προσφέρει στον κόσμο της Δράμας τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες γυμναστικής και ευεξίας και με συνέπεια ικανοποιεί τις ανάγκες εκατοντάδων ατόμων που αναζητούν μέσω της άθλησης ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.