ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 1 εβδομάδα Γυμναστική (Fitness & Weights + Cardio Theater) σε συνδυασμό με Λιπομέτρηση

1 εβδομάδα Γυμναστική + Λιπομέτρηση

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
30€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Γυμνάσου στο Top γυμναστήριο της Δράμας για επτά μέρες έχοντας δικαίωμα απεριόριστης χρήσης των μηχανημάτων Δύναμης και του Cardio Theater. Κάνε τη γυμναστική διασκέδαση και ξέφυγε από τα καθημερινά σου προβλήματα βελτιώνοντας τη μυϊκή σου δύναμη και την καρδιαγγειακή σου ικανότητα χαρίζοντας στον εαυτό σου το μοναδικό δώρο της υγείας.

Κάνε και μία Λιπομέτρηση και ανακάλυψε τα ακριβή ποσοστά λίπους στο σώμα σου. Οργάνωσε την προπόνησή σου σύμφωνα με τα αποτελέσματα που θα λάβεις και θέσε στόχους οι οποίοι θα είναι ρεαλιστικοί και πραγματοποιήσιμοι.

Το Δώρο απευθύνεται σε μη μέλη του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για το Kinisis

Μάθε περισσότερα για τη Λιπομέτρηση

Το γυμναστήριο Kinisis, στη Δράμα, είναι ένας χώρος άθλησης προσαρμοσμένος στο σύγχρονο τρόπο ζωής και τις νέες τάσεις του fitness. Από την ίδρυσή του το 1992, το Kinisis προσφέρει στον κόσμο της Δράμας τις ποιοτικότερες και οικονομικότερες υπηρεσίες γυμναστικής και ευεξίας και με συνέπεια ικανοποιεί τις ανάγκες εκατοντάδων ατόμων που αναζητούν μέσω της άθλησης ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.